tour_de_trondheim

I strålende høstvær arrangerte NTNUI le de Tour  Trondheim ferdag, lørdag og søndag. På lørdag innbefattet dette finalen også for ungdomsløpene. Hele 13 selbuløpere tok veien inn i Bymarka.

Med to førsteplasser på både fredagens sprint og lørdagens mellomdistanse gjorde Mali i kl. D17-18 sine saker meget bra, og endte opp med 5. plass på jaktstarten hvor klassene ble slått sammen. Karin jevnheten selv, med bare 2. plasser. Truls endte opp på en meget god 7. plass i den sterke klassen H17-, der Håkon måtte bryte på jaktstarten. I H15-16 klassen var Andreas Solberg i fra Leik en suveren vinner, med Sigve inn til 2.plass. Her kom Torgeir, med tre jevne løp, inn til 6.plass på jaktstarten. Gunnar Jarle endte opp med 2. plass i kl. H60. Hege og Ingrid gjorde jevne løp i sin klasse D11-12. Det skal bli spennede å følge disse jentene, når også Jorunn er på plass. Kanskje har vi et stafettlag på gang om noen år? Også Even Lien tok del på lørdag og vant sin klasse N-åpen. Ellers hadde vi også deltakere i Direkte - B løypene både lørdag og søndag. Vel gjennomført helg til alle våre løpere! For mer info og resultater se http://brikkesys.no/tdt/?page_id=16