Truls løp inn til en en flott bronsemedalje i dagens løp. Kun 20 sekunder  opp til sølv! En kjempeprestasjon i det krevende O-tekniske og våte terrenget. Løypa på 7,6 km hadde 16 deltakere. Løypene gikk i Ringvålmarka, og Selbu stilte med hele 10 deltakere under dagens løp.! se arr. hjemmeside http://www.freidig.idrett.no/o/arr/2011/midtnorsk/ hvor også GPS tracking i kl. H15-16 er lagt ut.

Broder Sigve kom inn fattige 5 sekunder på å greie 4. plass i sin klasse H15-16 med hele 27 deltakere, og derved bli nr. 2 av Sør-Trønderne. Tid 46,33 i den 5 km lange løypa. Som nr. 3 av S-T går han glipp av å representere STOK under O-idol konkurransene den 15.september. (O-idol er en egen konkurranse for landets beste 16 åringer og arrangeres i fbm NM stafett og Craft-cup. Amerikansk uttak kan vel diskuteres om det var riktig vurdering av kretsen....). Her ble Torgeir nr. 18.

Både Mali og mor Karin kom inn til hver sin 4.plass. Jorunn ble nr. 9. i dag, og i går nr.10, i sin klasse D11-12 - veldig, veldig bra!!

Gunn Marit og Kjerstine (av 19 deltakere) fikk sine 9.plasser! Gunnar Jarle  greide en 10.plass i det tunge terrenget i sin klasse H65.