Dessverre holdt dette ikke til finaleplass! Kun 20 startet i finalen, og hele 94 prøvde å kvalifisere seg i gjennom tre heat.! NM sprint gikk i Arendal i dag. Se mer info og resultater på http://www.nmsprint2011.no/

Løpet  gikk i Arendal sentrum, med Pollen/Kanalplassen nær Granehallen som arena. Løypa gav utfordringer med smale bygater, trehusbebyggelse iblandet små skogsområder og parker med kraftig kupert terreng.

I morgen står Craft løp på programmet. Her er det påmeldt 292 startende i kl. H17-18. Arena er Arendal Idrettspark, 4 km nord for Arendal sentrum. Morgendagens vinnertid er stipulert til 25 minutter i den 3530 m lange løypa med 17 poster og en stigning på 150 meter. Vi ønsker Truls lykke til!