Igjen ble Jardar best av våre med en tredje plass i klasse H70 - i den 2,66 km lange løypa - til tross for beste strekktid på 5 av postene!

Karin kom inn til 5.plass, mens Gunnar Jarle greide en 6. plass på dagens løp. De yngre med Jorunn og Kjerstine i klasse D11-12, og Ingrid i D-10 klassen gjorde alle en flott innsats. Truls, i sin klasse H17 - 18 kom inn til 6. plass. Bom på både 3. og 6.post i den 7,14 km lange løypa, med11 poster, holdt ikke til topplassering denne gang. Både Arne  og Sigve i klasse H15 - 16, måtte gi seg etter henholsvis 3. og 4.post. Marit tok utfordringa og stilte i direktepåmeldingsløypa på 3,07 km. Sporty gjort!

458 deltakere fullførte dagens konkurranse. Langdistansen gikk på Elneshøgda - Verdal.