Torgeir og Joakim deltok i dag på Hovedløpet langdistanse på Jervskogen skisenter. Opprinnelig var det 4 forventningsfulle Selbugutter som skulle delta, men både Sigve og Arne ble syk før dagens løp. For Joakim og Arne var det første gang, men Sigve og Torgeir deltok i fjor i Drammen.

Torgeir gjorde det best av våre og ble nr 61 i klasse 15 år. Joakim fikk dessverre disk i sitt første hovedløp.

I morgen er det Hovedløp sprint ved Kristiansten festning. Da håper vi alle våre fire gutter er å finne på startstreken.

 

I går var det første løpet i Woc tour som er et 5 dagers o-løp for alle de som ikke deltar i VM eller Hovedløp. For junior 17-20 år er to løp innlagt i craft cupen.(Norges cup). Truls deltok her i H 17-18 Elite.

Han fikk en respektabel 46. Plass, men var ikke helt fornøyd med løpet. Morgendagens sprint-distanse på festningen er også craft cup.

 

P7110133

 

I Woc tour deltar også noen fra Selbu OK. Her vil vi framheve yngste og eldste deltaker som er Ingrid Wanvik Krogstadmo og Jardar Sandstad. Ingrid gjorde et godt løp i D 10 og Jardar har nå en 1. Og en 2. Plass og leder klasse H 70 sammenlagt.

 

Ellers deltar flere som funksjonærer under VM og her er Jan Leithe dataansvarlig under de første løpa og vi i Selbu OK er veldig stolt av vår store kapasitet på datasida.

Se flere bilder i bildearkivet.

Vi ser fram til resten av VM-uka.