I underkant av 70 ungdommer fra Nord og Sør-Trøndelag var i helgen samlet på Okkenhaug i regi av Hovedløpsprosjektet. Tross ekstremt regnvær og bare noen få pluss grader var hardhausene ute på treningsøkter både fredag kveld og hele lørdag. Samlinga ble avsluttet med downhill orientering fra Hårskallen søndag. Arne, Torgeir og Sigve deltok fra Selbu.

018

 

Her er Sigve, Torgeir og Arne på toppen rett før start på den 4 km lange downhill løypa.

Se bildearkiv for flere bilder.

Flott samling som del av forberedelse til Hovedløp/leir på Stjørdal 8.-15.aug. NTOK arr.denne gang. Stikkord fra øktene: sprintnormen, veivalg, kompassbruk. Artigstafett med parløp. Sosialt og givende på tvers av klubber. Positive, reale ungdommer som holdt humøret på topp tross høljende regnvær hele helga.

Neste samling arr.av STOK søn.1.aug., i Malvik.

HOVEDLØP/LEIR:

Torgeir, Arne, Joakim og Sigve stiller fra Selbu. Vi oppfordrer deg til å komme og heie på dem, som sammen med ungdom fra hele landet konkurrerer i sitt nærområde i år, langdistansen på Jervskogen, sprinten på Festningen, Trondheim, her VM også foregår.

Arr.Stjørdalsblink tilbyr oss dugnadshjelp ved en seinere anledning, mot at vi bidrar på dette store arr.i aug. Spesielt tors.12.aug.på banketten og fre.13.aug.på stafetten i Stjørdal sentrum, trengs folk til praktisk bistand, f.eks.servering,parkering, rydding. En fin mulighet til å oppleve noe av stemningen på ungdomsleiren. 

Kontaktperson: Gunn-Marit, mob.99434620