KM sprint og langdistanse 4. og 5.september  er historie! Peder Morset Folkehøgskole og Oppheim i Vikvarvet var arenaer og ramme for arrangementet. Flinke folk i alle posisjoner som tok sitt ansvar og stod på - ikke bare på dagen, men som i forkant med planlegging og nøyaktige forberedelser gav suksessfaktorene med STOOR  s!

Speakertjenesten - som utad binder arangementet sammen. Oddstein Rygg og hans stab gjorde en fremragende  jobb. Gode kunnskaper, både om norske og utenlandske løpere og om O-sporten,  gjorde jobben perfekt! Hvorfor hente speaker langveis fra under VM i Trondheim, når vi har denne karen som kan stå bak mikrofonen?

Påmelding, kart og data-/tidtaking/sekretæriat - Jan Leithe du er unik! Hvor mange timer, dager og netter du har brukt foran dataskjermen - fra innbydelsen ble lagt ut og fram til i dag - er det bare du sjøl og resten av familien - som vet! Alle kartene ble tegnet og kopiert - og innimellom ble du godkjent i fra NOF for å gjøre en slik jobb, for å  kvalitetsikre arbeidet! Til og med fargene på skriveren ble kalibrert - kvalitetssikring i alle ledd!  Uten din iherdige innsats, nøyaktighet og metodikk - kunne vi ikke fått dette mesterskapet i havn! Takk også til alle dere andre  som bistod Jan!

Løypeleggerne - uten løyper ingen O-løp! Såre enkelt - slik er det! Takk til Oddstein (sprint) og Terje Korsvold - og resten av mannskapet - for timer og dager ute i marka. Trivelig er det når den ene verdensmester etter den andre kommer inn ved målgang, og skryter uhemmet av løypetraseene! Da kan man lene seg bakover - jobben er gjort!

Arenaansvarlig - Haldor Arnt Garberg og assistent Lars Sletne, også her var forberedelsene gjort i forkant, med lafting av egen seierspall og spikring av tavler. Positivitet, humør og gode samarbeidsevner! Takk skal dere ha!

Start - Karin Galaaen og din erfarne stab greide brasene! Ikke enkelt, men god oversikt og tilbakemeldinger beviste at jobben ble gjort og at løperne kom vel avgårde!

Kart - takk til min bedre halvdel for bistand av sveising av over 800 kart! Uten din tålmodighet, har jeg vel vært en ensom svale i dag!

Premiekomiteen - med Anne Berit Emstad i spissen hadde en tøff jobb! Når startlistene starter med 40 utenlandske løpere, og ender opp med over 100, kun dager før løpene starter, og med over 360 løpere (lørdag) på startstreken  - da krever det nøyaktige forberedelserfor å ta høyde for deltakelse - og god fleksibilitet! Flotte premier kommer ikke av seg sjøl!

Parkering - takk Bjarne Volseth og dine medhjelpere. Ingen sak - god oversikt, god kontroll, synfaring og forberedeleser, sørget for at alle kom velberget inn og ut av parkeringa, og tidsnok til start!

Bespisning - takk til Peder Morset Folkehøgskole på fredagens sprint med Bjørn Fagervold i spissen, som sammen med kollegaer og studenter sørget for at ingen gikk hjem med tom mage! Her stod studenter sammen med lærere,  skulder ved skulder, med positivitet og entusiasme,   i seine  ettermiddagstimer. Flott levert!

På lørdagen var det O-klubben og Gro Einrem Volset og hennes stab som gjorde jobben. Mye arbeid i forkant, delegering av oppgaver, baking,bestilling  og henting av varer! Mange timer, men blide og fornøyde løpere - talte sitt tydelige språk også på dette området!

Småtroll/barnepass - Anne  Berit Lien/Anne Grete Warmdal - takk for at dere tok jobben! Barna kosa seg, både de som tok småtrolløypa og de som satt  ved tegnebordet! Flott opplegg, med medbrakte leker.

Takk -

  • først og fremst til grunneierne PMF ved Torger Sletner, og Borghild Mogård - Oppheim, for lån av strøm og fasiliteter
  • for leie av traktorer, speaker- og tidtakerbu.
  • til vår hovedsamarbeidspartner Selbu E-verk
  • til Tine Meiri Selbu(Jan Gaute K.) og B.Langseth A/S
  • til orienteringsklubbene Malvik, Tydal, Wing og Nidarøst for lån av løpsbrikker, postenheter og tidtakerutstyr
  • til løpskontrollør Torleif Stephansen som bidro i prosessen, og kom med gode innspill og øste av sin erfaring!
  • til løpere og publikum
  • sist men ikke minst - alle dere i klubben, ung som gammel, som stiller opp. Takk og pris for at dugnadsånden får leve i klubbens rekker! Alle - vel blåst og takk skal dere haLaughing!