Image
Gunnar Jarle Drivvold, Ingebrigt Garberg, Wivi-Ann Garberg og Ola I Hårstad. Foto: Karin Galaaen

 

Oppsummering av turorientering og andre trimtilbud i 2008

 

Etter flere uker med snø, regn og kulde fikk meg til å tenke på de fine turer jeg hadde i skog og mark siste sommer. Når postene for turorientering, Ti på topp og Sykkel-O ble satt ut, og da jeg besøkte poster som de tre andre i utvalget hadde satt ut. Turer der jeg kom på nye eller kjente plasser. Disse tanker fikk meg skrive litt om turorientering og klubbens andre trimtilbud i 2008.

 

Status for solgte og leverte skjema i 2008 var:
- Turorientering: 30 solgte konvolutter. 19 skjema levert inn.
- Sykkel - O: 71 solgt kort. 37 kort levert inn
- Ti på topp: 107 solgte kort. 56 kort levert inn

 

13 personer hadde fullført alle tre tilbud.

 

På klubbens årsmøte 16. november ble det delt ut oppmerksomhet for deltakelse i turorienteringen. Joar Steinar Uthus ble tildelt bronsemerket etter 5 års deltakelse, Ola I Hårstad gullplakett for fullført turorientering i 30 år og Wivi-Ann Garberg og Ingebrigt Garberg fikk hver bronseplakett med krans for fullført turorientering i 35 år.

 

Det ble deretter foretatt loddtrekning av premier for de som har levert skjema innen de tre tilbudene: turorientering, sykkel -O og ti på topp. 1. premien, et gavekort på kr. 300, ble vunnet av Ingebrigt Garberg, Oddstein Rygg og Åslaug Belling.

 

En gavepremie (sykkel) fra Selbusporten ble trekt blant de som hadde fullført alle tre tiltak. Vinner ble: Wivi -Ann Garberg.

 

Av deltakere på Ti på topp ble Solfrid Flønes topphøne og Leif Jensen topphane. Lua er beviset for det.

 

 

Image
Leif Jensen og Solfrid Flønes

 

Dette var et tilbakeblikk på fjoråret. I de neste måneder ligger det til rette for fine skiturer i skog og fjell. Bruk skia, og om fire måneder er postene for Ti på topp og Sykkel-O satt ut.

 

Per Birger