Stolpejakten arrangeres sommeren 2021 og erstatter tidligere års turorientering. Postene blir langs den nye turstien fra Putten til travbanen og på o-kartet Haugene. Utgangspunkt Amundåsen ved Åsbaret.

Stolpene kan registreres både manuelt, digitalt og ved å laste ned en app på mobiltelefonen. Du kan scanne QR-koden som hver stolpe er utstyrt med. Stolpejakten er gratis. De som ikke benytter kartet på mobiltelefonen, kan benytte kartene som er tilsendt i posten til alle husstander i Selbu. Kart legges også ut på butikker, hotell, i kommunen og kan fås på Frivillighetssentralen i Selbu. Husk da å ta med blyant for å notere ned kodene på stolpene.

Postene står ute fra 15.mai - 20.september. Brosjyre med koder påskrevet kan leveres inn på Sport 1 i Selbu før 1.oktober. Det trekkes ut 10 stk uttrekkspremier blant de som registrerer alle 50 stolpene i Selbu. 

På nett: Noter bokstavkode på hver stolpe. Registrer koden på www.stolpejakten.no

Med app: Last ned appen "stolpejakten" fra AppStore eller Google Play. Appen er gratis. Scann QR-koden på stolpene med mobiltelefonen. Besøk blir da automatisk registrert på www.stolpejakten.no

På papir: Ta med kartet, noter bokstavkoden på stolpen. lever kartbladet hos Sport 1 Selbu før 1.oktober.

 

God stolpejakt! 😃