Stolpejakten er et nytt helse- og trimtilbud som lanseres i Selbu for første gang i år. Tilbudet har blitt svært populært mange steder i Norge, og jakten på stolper foregår nå svært mange steder spesielt på Østlandet.

Stolpene finner du i Mebonden fra Havernesset til Vikaengene og i Innbygda fra B. Langseth til Damøyene. I alt er det utplassert 50 stolper som vil stå ute i tidsrommet 15. mai til 1. oktober.

Stolpejakten går ut på å finne stolper sentralt plassert i ulike kommuner. Stolpene kan registreres både manuelt, digitalt og ved å laste ned en app på mobiltelefonen. Du kan scanne QR-koden som hver stolpe er utstyrt med. Manuelt registrerte funn kan leveres inn på Selbusport'n (Sport 1) før 10. oktober.

Stolpejakten er gratis. Kart er tilgjengelig her og på stolpejakten.no. Kart finnes også på Selbusport`n (Sport 1) og Best Selbu.

Det trekkes ut 10 stk uttrekkspremier blant de som registrerer alle 50 stolpene i Selbu.

NB! På Damøyenekartet er flere stolper flyttet i forhold til kart i utsendt brosjyre. Benytt oppdatert kart under eller i kart tilgjengelig i mobiltelefonapp.

Stolpejakt innbygda 2020

Stolpejakt mebond 2020