130706 sigve
Sigve W. Krogstadmo vant den 3. av 5 etapper i O-ringen. På dette bildet mottar han premie for etappeseieren i Sommerløpene i Nord-Østerdal.

Sigve W. Krogstadmo vant onsdagens etappe i O-ringen 5-dagers som i år arrangeres i Boden i Sverige. O-Ringen er verdens største orienteringsarrangement som årlig samler omkring 20 000 løpere fra 40 nasjoner til en destinasjon i Sverige.

Sigve løper i klasse H18-Lang med 74 deltakere. Han gjennomførte det 6,7km lange løpet på 57:45, hvilket ga han en seier med en margin på hele 50 sekunder.

Sigve ble dessverre disket på det første løpet og er derfor ute av konkurransen om sammenlagtseieren.

Selbu OK ønsker Sigve lykke til videre i O-ringen og gratulerer med den imponerende 1. plassen.