Brødrene Truls og Sigve gjorde sine saker meget bra, da de debuterte i Larvik i helga. Truls endet opp med en 44.plass i natt-NM craftcup´n i Tjølling, og fulgte opp med en sammenlagtplassering på både sprinten og mellomdistansen nr. 31. Broder Sigve, endte opp på en 8.plass på lørdagens sprint, og endte opp på en 5. plass av de 35 startende i klasse H15-16.

Natt NM skulle gå på Vittersø, mellom Sandefjord og Larvik, men p.g.a snø i terrenget, måtte arrangøren raskt tegne inn nye løyper og flytte arrangemente i det flotte vårværet. Løpet gikk som fellesstart på 5,09 km med 80 startende og 20 poster. Løpet gikk natt til lørdag. På lørdagens sprint og på fellesstarten søndag, gjorde gutan det bra!  Truls kom inn som nr. 31 av 71 startende!

Sprinten gikk på Varden, med samlingsplass på Varden Ungdomsskole. Mellomdistansen søndag gikk i natterrenget.

På sprinten var terrenget todelt - skogsterreng og bebyggelse - småkupert furuskog og en høyreist bøkeskog, med kraftig kupering. Dette iblandet stor høydeforskjeller gav rom for spennende veivalgsstrekk.

Mellomdistansen gikk i fra Tjølling travbane. I et terreng med småkoller og et krevende kurvebilde, med stier og hogstfelt i eldre og yngre granskog. Terrenget lå på 28 m.o.h!

Før heimturen settes hjemover i morgen, har Selbus to lovende løpere tatt del i treninger i dag og i morgen, som har gitt dem verdifull erfaring.

God tur heimat - vi gleder oss videre til sesongen!

For komplett resultatservice se www.nmnatt2011.no