Sølv og bronse til Selbu under gårdagens KM sprint. I kl. D 50 løp Karin inn til sølv, kun 30 sek bak vinner. I kl. H17 kom Truls inn til 3. plass, 39 sek. bak sølv. Vi gratulerer Ingrid W. Krogstadmo med seier i kl. D10 (ikke KM klasse), med 12 sekunders margin. Imponerende!

I klasse D11 - 12 ble Jorunn nr. 4, og Kjerstine nr. 7. I kl. H15-16 ble Sigve nr. 9 og Torgeir nr. 21. I kl. D40 ble Gunn Marit nr. 9.

Løpet ble flyttet  fra Skihytta, Bymarka som arena, til Sverresborg Museum, med NTNUI som arrangør, da sprintkartet som var tenkt brukt under KM sprint ikke ble ferdig. Dog - å løpe i VM traseene gav også utfordringer!

Kart: Sverresborg, utgitt 2010. Flere resultater finner du under resultatbørs eller på arr. hjemmesider - med strekktider: