Årets kretsting ble avholdt på Skistua lørdag 6. februar. Fra klubben møtte Karin Galaaen og Bjørn Wagnild.

 

Referatet i fra årsmøtet ligger på STOKs sine hjemmesider, for interesserte. Karin takket av som nestleder i STOK og som medlem av rekruttutvalget. Vel blåst!         Hovedsaker: Kretssekretærstilling, opplegg for juniorer, aktiviteter. Valgkomiteens innstilling ble vedtatt på tinget, men Asphjell (STIK) informerte om at det ikke var tilstrekkelig kvinner i styret for at Idrettsforbundets lover kunne akseptere dette. Om det er nødvendig med et ekstra nytt ting p.g.a dette - det får tiden vise.

 Leder i Sør-Trøndelag Idrettskrets, Jorodd Asphjell, åpnet tinget og ønsket kretsen lykke til inn i VM-året 2010. Etter at kretstinget var ferdig ble det arrangert et 2 timers kick-off for O-VM i Trondheim 8. - 15. august. Et kjempearrangement. Over 100 frivillig møtte opp for å høre dette. Er det noen i klubben som ønsker å være med i den frivillige stab, de mangler pr. i dag over 400, så meld dere på til Guri Bjørndal på  E.mail til Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.. Garantert et minne for livet!

Samtidig som VM arrangeres -  arenaer: Sverresborg Folkemuseum, Torvet, Bymarka og på Jervskogen, vil hovedløpet med Stjørdalsblink som arrangør, bli avviklet i VM terrenget på Jervskogen. Her stiller minst fire av våre, og tre i juniorklassene (Craft-cup´n) som også blir arrangert! OG DESSUTEN - Norges Orienteringsforbund (NOF) skifter navn til Norsk Orientering.