Sesongens tøffeste styrkeprøve ble det da Truls sammen med sin argeste konkurrent og gode venn Sindre Johannesen fra Malvik deltok i Hu og Hei siste søndag.

Hu og Hei ble arrangert for 50. gang. Arrangør er NTNUI. Det ble opprettet i sin tid for å ta litt motet fra unge studenter som kom til Trondheim og som trodde de var spreke o-løpere.

I dette løpet er det bare en herreklasse og en dameklasse. Herrene løp 30 km og damene 19. Dette er løypa i luftlinje og en må regne med at de sprang over 40 km. Alle kan vel tenke seg hvordan myrene i bymarka var i helga etter alt regnet.

Truls og Sindre sprang inn til delt 23. plass av over 90 deltakere. Ca 40 stk brøt i herreklassen.

Når Truls og Sindre bare er 16 år er dette en utrulig god prestasjon. De fullførte på 6 timer. Vi regner med at de er glad for at det ikke er nye løp de første dagene.