Med 16.plass i den jevne klasse H16 ble Truls 7.14 bak vinneren og best av våre denne gangen. Ellers hadde ikke utøverne i fra Selbu dagen, denne gang, og havnet bak på resultatlistene.  

Mali som kvelden i forveien ble lagt på isolat, med mistanke om svineinnfluensa, var feberfri da starten gikk, men dessverre formen var ikke slik den skulle ha vært! Synd, men sporty gjort å stille!

Sakset i fra Konneruds IL sine nettsider:

Regnet på morgenen hadde gjort trær og stier våte og flere av løperne fikk seg et skikkelig bad da de jaktet på postene ved Hyllåsen. Men en liten dam i stien hindrer ikke en o-løpers veivalg! 

 

Starten på søndagens langdistanse var lagt i nærheten av Gråstein og løypa gikk gjennom variert terreng på Hyllåsen der 250 mål skog brant ned i juni i fjor. Halvparten av det brannskadde området er satt av til forskning og urskog, men det er vel tvilsomt om søndagens postjegere tok seg tid til å studere de nye plantene som gror fram fra asken!

 

I motsetning til lørdagens sprint i sentrum, var det først da løperne stemplet på sistepost i enden av skistadion og tok ut de siste kreftene inn mot mål, de hadde en større mengde tilskuere.