Selbu OK's guttelag sprang inn til en 6. plass i dagens stafett i Midt-Norsk mesterskap i klassen H13-16. Dette holdt til premiering i denne klassen hvor det var 16 påmeldte lag.

 

080907_midtnorsk_1.jpg

 

Hele helga 5. til 7. sept. stod i orienteringens tegn, da Wing OK arrangerte sprint på Leangen fre. ettermiddag, og resten av mesterskapet foregikk i Bymarka med arena på idylliske Tunga gård, og med Freidig som habil arrangør.

 

Fra Selbu stilte både seniorer og juniorer til dyst, og denne gangen var det de med lengst fartstid i o-løypa som imponerte mest. Vi gratulerer Karin med sprintgullet fre, og Gunnar Jarle med en flott sølvmedalje lør. på langdistansen, dere er noen skikkelige sprekinger både i hode og kropp, vi tar av oss hatten for dere!!!!!!

 

Søndag var den store stafettdagen, og med varmende sol og utsikt utover Baklidammen i glitrende høstfarger fra arena, var det mange som koste seg med nistepakken ispedd spennende oppgjør i løypa. 8 løpere representerte Selbu på div. lag denne dagen, og Sigve, Torgeir og Truls sprang seg inn til en flott 6. plass i klassen H13-16. Her stilte Sigrid og Mali på lag med ei jente fra Nord Østerdal i klassen D 13-16, og endte på en 9.plass.

 

Store forventninger var knyttet til lagkonkurransen for de yngste, der Jo 8år, Ingrid 8år, Jorunn 9år og Kjerstine 10 år stilte fra Selbu. Innsatsen her var upåklagelig, i ei løype med postplukk og poengsanking der utfordringene stod i kø. Her var vannpost, pilkast på ballonger, strafferunder og stående applaus fra arena. Takk for en flott innsats til alle!!!

 

 Se resultatbørsen for flere resultater, og bildearkiv for flere bilder.