Dette var det andre året jeg og Truls fikk muligheten til å delta på hovedløp og o-landsleir, som i år ble arrangert i Sandefjord. Dette var ei uke med trening, sosialt og morro sammen med ungdommer fra 14-16 år,  alle med den samme interessen.

 

080803_hovedlopet_1.jpg

 

I år startet det med sprint i Sandefjord sentrum. Først litt terreng med skog og berg og senere kom vi ned i byen. Jeg gjorde det ikke så veldig bra på sprinten, kom på 45. plass. Truls gjorde det bedre her og kom på 36. plass av 101 startende.

Søndag var det langdistanse på et område som het Hjertås. Et terreng fylt av bratte skrenter og tett skog, så det lønte seg som oftest å løpe rundt stiene hvis det var mulig. Det var lite myrer, så ikke noe spessielt terreng for en trønder.

På denne distansen fikk Truls en 29.plass og jeg hadde hellet med meg og kom på 6.plass.

Resten av uken var det mest moro og sosialt. Vi hadde for eksempel en dag på noe som het Knatholmen, der det var lagt opp til forskjellige konkurranser, bading og grilling. Ellers var uka fylt med treninger og diskotek på kveldene.  Den siste dagen av leiren var det  kretsstafett, en morsom avslutning som har en tradisjon med utkledning i lagene.

Hovedløp og leir er virkelig en spennende opplevelse som man vil huske. Spessielt det sosiale og det å treffe nye venner med den samme interessen.

Vi takker Selbu o-klubb for at vi får muligheten til å delta på dette!

 

Mali

 

Se bildearkiv for flere bilder fra O-landsleiren.