I regi av Hovedløpsprosjektet i Sør-Trøndelag, arrangerte Selbu OK ungdomssamling på Granlund i Øverbygda 13. - 14. Juni.

080614_Ungdomssamling_31.jpg

 

 35 flotte O-ungdommer fra klubbene Freidig, Byåsen IL, Nidarøst, Trollelg og Wing deltok, i tillegg til våre 6 representanter. Supert å få leie Granlund, både til overnatting og opplegg ellers. Vi fikk også låne barnehagen til innlosjering, tusen takk for det!!
Fredag etter ankomst og forfriskninger, hadde Per Einar Pedersli fra Trollelg opplegget klart med o-teknisk trening på ulike nivå  på kart Moslett, Østrungsveien. Økta ble avslutta med såkalt linjeorientering tilbake til Granlund. Der stod grillene klare, og sommerkoteletter og karbonader med tilbehør fikk føtter å gå på. Langbord ute, trivelig ! Treningsøkt til tross, fotballbanen ble brukt til rosignalet gikk, dette er ungdommer med futt i !!
Lørdag samkjøring til Årsøya etter frokost, der Turid Arnesen fra Byåsen IL hadde satt i sving kreativiteten i et utrolig artig showprega o-løp der gjengen ble delt inn i grupper på fem. Det var  både spørsmål som skulle besvares, og andre oppgaver de måtte samarbeide om å løse. Tandemskigang, skiskyting ( kasting av barneski gjennom opphengt rokkering )., støvelkasting, styltegang og balansering på line kan være stikkord her. Økta ble avslutta med pælming av søkkvåte svamper mot Sturla, godt plassert i gapestokken!  Her var det mye latter og lek, kjempeartig !
Lunch i sola, og noen heiv seg uti Selbusjøen til en forfriskende dukkert før ungdomsløpet på ettermiddagen..
Positive og blide ungdommer bidro, sammen med sine ledere, til at helga ble vellykket. Og mange gode tilbakemeldinger har vi fått: flott samling, fantastisk o-terreng, vi kommer gjerne igjen, osv. Ja, Selbu har mye å by på, ikke minst den flotte naturen som gir supre treningsmuligheter. Og for våre egne ungdommer er det artig og inspirerende å få besøk på hjemmebane, dette er utviklende for dem, både sportslig, og ikke minst når det gjelder det sosiale fellesskapet i den sørtrønderske ungdomsgruppa..
Førstkommende helg drar mange til O-festivalen i Østfold, deretter treningssamling i Idre med 3 dagers løp. Høydepunktet for mange blir Hovedløp/ leir i Sandefjord 1.-6. august. Vi ønsker alle lykke til der, og gleder oss spesielt til å følge Mali og Truls gjennom samlinga, de er Selbu`s representanter i år.
Se bildearkiv for flere bilder fra samlingen.