Truls inn til 23. plass i dagens knalltøffe konkurranse i NM ultrang. Sigve inn til 26.plass av i alt 51 startende. Vinnertiden i H19-20E var over 30 min over stipulert veinnertid! Evigunge Hanne Sandstad, oppvokst i Selbu og løp i flere år for Selbu OK, ble fattige 27 sekunder bak vinner Mari Fasting i klasse D21. Hanne ledet hele løpet på alle meldepostene, men tapte på siste strekket! Gartulerer med sølvplass!

Løpet gikk i fra Forfon gård i Føling, 12 km nord for Steinkjer sentrum. Truls, i klasse H19-20E lå oppe på 21. plass underveis i løpet, men falt noen plasser tilbake mot slutten. Eskel Kinneberg vant med tiden 1,59,56. Sigve lå nede på 33.plass, men løp sterkt på slutten og fikk en velfortjent 26. plass. I denne klassen (H17 -18E) fikk OL Trollelg 3. og 4. plass, hvor gårdagens vinner Moen Pedersli endte på plassen foran Sigve i mål.

Dagens suverene vinner i klasse H21E var ikke uventet Olav Lundanes med over 6 minutter til neste løper. Vinnertiden var 2,31,25.

Dagens kart var "Isbolen" 1:15 000. I fra PM bringer vi info om løypene og kartet : "Hovedsakelig tradisjonelt trøndersk myrlandskap med barskog over den marine grense. Alle løyper vil komme borti et parti med kalkgrunn som gir tettere vegetasjon og et mer intrikat

kartbilde. Noen av løypene vil bevege seg opp mot og over tregrensa. Noen områder med skrinn fjellfuruskog og myr er tegnet som åpent område med spredte trær på kartet. Skrålia mot arena og på begge sider av Isbolen inneholder partier med berg-i-dagen. Noen

av disse partiene er delvis dekket med reinsmose. Vi gjør oppmerksom på at reinsmosen er særdeles glatt og ber utøverne ta hensyn til egen helse ved passering av slike områder. Størstedelen av løpsområdet er vei- og stiløst og sikreste nødretning er rett sør.

Løpbarheten på myrene er generelt god, og finværet den siste tiden har tørket opp myrene". Tøft - takk for innsatsen gutter!